Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 23 april 2014

Wachten.........

Wachten........
Geduld....
Het is niet mijn sterkste kant !
Ik wacht (en velen, velen met mij) op langverwachte wolletjes. Maar ze zijn er nog niet!
Ik wacht op een hele grote doos Unicat. Het komt eraan, maar het is er nog niet...
Ik wacht ook al heeeeeel, heeeel lang op "oude" kleurtjes Invicta Colour. Een telefoontje vanmiddag naar Scheepjeswol maakte me niet vrolijk - het is er nog stééds niet (en er kon ook geen datum genoemd worden)....
Ik wacht op nieuwe kleurtjes Noro....
Ik wacht nog op kleurtjes Rowan Fine Lace....

Lieve mensen die besteld hebben, gemaild hebben, net zo lang wachten als ik: "even"geduld nog! Hoe lang? Ik heb geen idee meer. Ik kan er niets aan doen - ik wacht......




5 opmerkingen:

  1. Ach ik heb nog drie dekens op staan,verveel me niet. Unicat ik wacht wel. :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vervelend hè :(. Er zijn meer winkeliers die er last van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Scheepjeswol gebeld, bedoel je dan De Bondt? Die hoeven toch helemaal niet te wachten op "oude" Invicta, die hebben een mega-magazijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat klopt - maar als daar de "oude kleuren" ook op zijn.....al wéken !
      En elke keer wordt de leverdatum naar achteren geschoven, ze weten het daar ook niet meer.

      Verwijderen
  4. Hallo Jeanet, kwam nu net pas dit blogje tegen loop een poosje achter, moet kennelijk iets anders instellen op mijn W8-laptop, waar ik nog steeds niet aan gewend ben. Maar nu even ter zake. Ik schrok een beetje van de boodschap van het geeltje. Dacht meteen aan wachten op een uitslag van een medische kwestie. Maar gelukkig, dat was zwart-denken. Begrijp je frustratiegevoel t.o.v de wachtenden.
    Ik ben heerlijk aan de gang met de 'nieuwe' Invicta die je onlangs stuurde, mooi resultaat met simpele granny steek. Twee nog heerlijk plat in vacuum verpakking zitten in de koffer die vandaag met ons meegaat naar Kos. O ja, wat een leuk verslag over een zeer geslaagde 3 mei! Tot later!

    BeantwoordenVerwijderen